10.95

Betonstuc kleurstalen set

Stalen & testers

Betonstuc stuc kleurstalen in 10×10 formaat. Bestel eerst kleurstalen om goed te testen of je de juiste kleur hebt gekozen. Bij VanBeton.nl kan dat. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren. En de verzending is gratis. De Betonstuc kleurstalen worden in 10×10 formaat geleverd in verschillende kleuren.

10.95

Ik wil het laten uitvoeren door Van Beton

    Gratis advies van professionals!

    Op werkdagen voor 12.00 besteld is de volgende dag in huis!

    Gratis verzending vanaf € 80,00 in NL, BE & DE!

    Stalen en testers worden gratis verzonden

  • Productomschrijving

Betonstuc kleurstalen set

Laat je de Betonstuc kleurstalen set toesturen! Zodat jij beter kunt kiezen. Wil je thuis nog even kijken of het materiaal, de structuur en de kleur van het door jou gekozen product past bij je interieur of exterieur? Bij VanBeton.nl kan dat. Want het is altijd lastiger om vanaf beeldscherm de kleur, uitstraling en kwaliteit van producten te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om Betonstuc kleurstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren.

Voor het aanvragen van de Betonstuc kleurstalen set vragen we een kleine vergoeding, wel nemen wij de verzending voor onze rekening. Alle kleurstalen zijn identiek en door ons zelf geproduceerd . Hiermee kan je gemakkelijk de gewenste kleur(en) bekijken of deze goed staan op de wanden, vloeren of meubels! Kortom, bestel eenvoudig de kleurstalen om de Betonstuc in het echt te ervaren! Zo kan je de juiste kleurkeuze maken voor jouw Betonstuc project! En de verzending is gratis. De Betonstuc kleurstalen worden in 10×10 formaat geleverd in de kleuren:

01 Grijs

02 Zilver Grijs

03 Aarde

04 Antraciet

05 Gebroken Wit

06 Staal

07 Zand

08 Beton Grijs

09 Terracotta

10 Zwart

11 Taupe

12 Pastel Grijs