Wat is het verschil tussen kalkverf en betonlook verf?

Beide producten geven hetzelfde betonlook effect.

Betonlook verf wordt kan en klaar geleverd op kleur. Dit komt omdat betonlook verf donkere kleuren heeft en vloeibare pigment bevat. Bij Kalkverf dien je zelf de pigment nog toe te voegen, dit omdat het lichtere kleuren zijn en de pigment echt pas bij gebruik moet worden bijgevoegd en niet al eerder.

Hoe krijg ik dat mooie beton effect op mijn muur?

Verf: Dit effect krijg je door kalkverf of betonlook verf aan te brengen met een blokkwast!

Beton Stuc: Gebruik voor een glad en strak resultaat de RVS spackmes voor zowel de 1e als 2e laag. Voor een meer gewolkt effect gebruik je de RVS marmer spaan of de plastic spaan voor de 2e laag.

Welke verf kan ik het beste gebruiken in de keuken, de badkamer en/of het toilet?

De verf kan niet aangebracht worden in vochtige ruimtes, zoals de douchehoek. Wel kun je de verf aanbrengen in toilet ruimte of op de keukenwand en ook op de overige wanden in de badkamer.

Wanneer je als coating laag 1 laag Verf Protect aanbrengt en 1 of 2 lagen PU Pro Coating, is de verf optimaal beschermt tegen vocht en vuil en is het afneembaar.

Welk product kan ik het beste gebruiken voor mijn tafel/aanrechtblad/vloer?

Hiervoor raden wij Beton Stuc aan. Afhankelijk van de ondergrond, dien je eerst een Primer aan te brengen voor je de Betonstuc aanbrengt. Betonstuc is het beste bestand tegen slijtage en vlekken. Mits je de coating goed onderhoudt met de Beton Stuc onderhoudsset. Je dient de PU Pro Coating te gebruiken.

 

 

Welk product is geschikt voor de natte cel in de douche?

Je kunt Beton Stuc gebruiken voor de badkamer, maar helaas niet in de natte cel. Dit omdat het veel ervaring vraagt. Mocht je het alsnog wel zelf willen doen let er dan goed op dat alles goed aansluit en je de PU Pro Coating niet vergeet!

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij Van Beton bieden wij verschillende betaalmethodes aan, onderstaand zullen wij deze nader toelichten.

iDEAL
Wanneer je kiest voor de optie ‘betalen via iDEAL’ word je vanuit onze website doorgelinkt naar je persoonlijke bankomgeving. Ideal is een vertrouwde betaalwijze, waarin je op een veilige, bekende en vertrouwde wijze je betaling kunt voltooien. Het voordeel is dat je betaling direct bij ons verwerkt wordt waardoor wij de bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden!

Betalingen via iDEAL zijn mogelijk wanneer je bankiert bij een van de onderstaande banken;

– ABN Amro
– Asn Bank
– ING Bank
– Rabobank
– Triodos Bank
– SNS Regiobank
– SNS Bank
– Frieslandbank
– Fortis Bank

PayPal, ook voor VISA & Mastercard
Betalen via PayPal werkt eenvoudig, snel en vertrouwd. Met je paypal wachtwoord en emailadres kun je binnen enkele klikken je betaling voltooien. Daarnaast biedt PayPal de mogelijkheid betalingen via VISA of Mastercard te plaatsen. Betaling via PayPal worden direct verwerkt waardoor wij je bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Achteraf Betalen via Klarna (+1,95 kosten)
Met achteraf betalen kun je direct een bestelling plaatsen, en hoef je pas te betalen zodra je de bestelling hebt ontvangen en gecontroleerd.

1. Wat is Achteraf Betalen?

Met achteraf betalen kun je direct een bestelling plaatsen, en hoef je pas te betalen zodra je de bestelling hebt ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet je zeker waar je voor betaalt, en betaal je enkel voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

2. Hoe werkt het?
Om achteraf te betalen kies je tijdens het bestellen voor de betaaloptie ‘Achteraf Betalen via Klarna’. Op het moment van bestellen controleert Klarna op basis van de NAW gegevens of de optie achteraf betalen geschikt is voor jou. Indien dit het geval is, word je doorverwezen naar de bedankpagina, en is je bestelling afgerond.

Let op! Zorg ervoor dat de gebruikte achternaam geregistreerd staat op het gegeven adres. Als dit niet het geval is, kan Klarna je gegevens niet valideren. Verder hoef je alleen je geboortedatum in te vullen ter verificatie.

Je ontvangt het door jou bestelde product binnen de gestelde levertermijn, waarna de factuur van Klarna per e-mail volgt. In sommige gevallen wijst Klarna je af. Dit kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld een te groot orderbedrag. Je wordt dan opnieuw doorverwezen naar de betaalpagina, waar je de bestelling met een andere betaalmethode alsnog kunt afronden.

Voor vragen over de betaling of reden voor afwijzing, verwijzen we je graag door naar de klantenservice van Klarna. Wij kunnen hier geen informatie van inzien.

3. Wat zijn de kosten?
De kosten voor achteraf betalen zijn 1.95 euro per bestelling.

4. Wanneer dien je te betalen?
Na ontvangst van het product ontvang je de factuur van Klarna per e-mail, dit kan enkele dagen duren. Deze factuur dient binnen de betaaltermijn van 14 dagen te worden betaald. De factuur die je bij de orderbevestiging hebt ontvangen, is voor je eigen administratie, hier hoef je verder niets mee te doen.

De betalingsgegevens van Klarna zijn terug te vinden op de factuur die door Klarna wordt verzonden.

Creditcard (Visa/Mastercard/American Express/Maestro/CartaSi/Cartes Bainceres)
Als je kiest voor betalen met een creditcard, word je doorverwezen naar je vertrouwde betaalomgeving waar de betaling plaatsvindt.

Bancontact/MisterCash (België)
Bancontact/MisterCash is de populairste betaalmethode in België. Hierbij is je fysieke bankpas zowel online als offline te gebruiken als betalingsmiddel. Betalingen geplaatst met Bancontact/MisterCash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Een betrouwbare, veilige manier van betalen welke direct wordt verwerkt.

Ik heb een verkeerd product geleverd gekregen, wat nu?

Al onze producten worden via een automatisch systeem verzonden. De kans op het verzenden van een verkeerd product is daarom erg klein. Mocht het zo zijn dat je toch een verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij de fout kunnen herstellen. Stuur een e-mail naar info@vanbeton.nl met hierin je bestelgegevens, omschrijving van het probleem en een foto van zowel het verkeerde product als de doos waarin het product is geleverd. Wij zullen de fout zo snel mogelijk herstellen.

Let op! Het is belangrijk om het foutief ontvangen product in de originele verpakking te laten, anders kunnen wij deze helaas niet meer retour nemen of voor je omruilen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Op werkdagen voor 12:00 besteld, is de volgende werkdag in huis. Zodra de order is overgedragen aan de vervoerder (GLS), ontvang je een verzendbevestiging met track & trace code, zodat je jouw order kunt volgen.

Wij streven ernaar je order op tijd te verzenden, en je te voorzien van alle mogelijke informatie. Helaas kan het voorkomen dat een order om een bepaalde reden te laat verzonden wordt, dit komt heel zelden voor en proberen wij met man en macht te voorkomen!

Kan betonstuc direct over tegels?

Nee, je dient dan eerst de oppervlakte gelijk te maken met Ardex R1C.

Kan ik mijn wasbak met betonstuc bewerken?

Nee, wij raden dit af. Dit omdat de wasbak continue met kokend water in contact komt en de betonstuc daar niet geschikt voor is.

Kan ik een keukenblad met betonstuc bewerken?

We raden je aan een keukenblad van Watervast multiplex aan te schaffen. Dan kun je onze Hecht Primer als eerste laag aanbrengen. Daaroverheen 2 lagen stuc en dan daarna 2 lagen PU Pro Coating.

Kan ik mijn houten vloer verven met jullie verf?

Nee hier is onze verf niet geschikt voor.

Kan ik mijn houten trap stucen?

Dit is mogelijk ja! Wanneer de trap van hout is dien je als eerst de Hechtprimer aan te brengen, daarna 2 lagen betonstuc en als laatste beschermlaag de PU Pro Coating.

Kan ik verf ook aanbrengen op keukenkastjes?

Ja dit is mogelijk! Wanneer je na het aanbrengen van de verf 1 laag Verf Protect en 1 of 2 lagen PU Pro Coating aanbrengt, zijn de keukenkastjes beschermd tegen vocht en vuil en is het afneembaar.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!