1.38

Betonstuc kleurstaal

Stalen & testers

Betonstuc kleurstaal, los te bestellen als kleursample!

Laat je een Betonstuc kleurstaal toesturen! Zo kan jij beter kiezen. Wil je thuis nog even kijken of het materiaal, de structuur en de kleur van de Betonstuc past bij je interieur? Bij VanBeton.nl kan dat. Omdat het altijd lastiger is om vanaf een beeldscherm de kleur, uitstraling en kwaliteit te beoordelen.

1.38

Ik wil het laten uitvoeren door Van Beton

    Gratis advies van professionals!

    Op werkdagen voor 12.00 besteld is de volgende dag in huis!

    Gratis verzending vanaf € 80,00 in NL, BE & DE!

    Stalen en testers worden gratis verzonden

  • Productomschrijving

Betonstuc kleurstaal

Laat je een Betonstuc kleurstaal toesturen! Zo kan jij beter kiezen. Wil je thuis nog even kijken of het materiaal, de structuur en de kleur van de Betonstuc past bij je interieur? Bij VanBeton.nl kan dat. Omdat het altijd lastiger is om vanaf een beeldscherm de kleur, uitstraling en kwaliteit te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om Betonstuc kleurstalen aan te vragen. Zo kan jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren. Voor het aanvragen van een kleurstaal vragen we een kleine vergoeding, wel nemen wij de verzending voor onze rekening!

Alle kleurstalen zijn identiek en door ons zelf geproduceerd . Hiermee kan je gemakkelijk de gewenste kleur(en) bekijken. Om te zien of deze goed staan op de wanden, vloeren of meubels! Kortom, bestel eenvoudig de kleurstalen om de Beton Stuc in het echt te ervaren! Zo kan je de juiste kleurkeuze maken voor jouw Betonstuc project! En de verzending is gratis. De Betonstuc kleurstalen worden in 10×10 formaat geleverd in de kleuren:

– 01 Grijs

– 02 Zilver Grijs

– 03 Aarde

– 04 Antraciet

– 05 Gebroken Wit

– 06 Staal

– 07 Zand

– 08 Beton Grijs

– 09 Terracotta

– 10 Zwart

– 11 Taupe

– 12 Pastel Grijs