43.95

Onderhoudsset

Onderhoud

Betonstuc is poreus, dit zorgt ervoor dat het vuil en vocht opzuigt. Om dit te voorkomen wordt er altijd een coating over aangebracht.

De onderhoudsset is speciaal gemaakt om Beton Stuc, Microcement en Gietvloeren te beschermen en om dus te voorkomen dat de coating – de beschermende toplaag – wordt aangetast. Wanneer je met chemische schoonmaakmiddelen je Betonstuc, Microcement of Gietvloer schoonmaakt kan je deze laag aantasten. Als dit gebeurt wordt het niet meer goed beschermd tegen vuil en vocht. Dus om dit te voorkomen kan je het beste eerst reinigen en daarna behandelen met de onderhoudswas. Zo houd je je Betonstuc, Microcement of Gietvloer in top conditie en kan je er veel langer van genieten.

Wij raden het aan om de onderhoudsset eens per week te gebruiken, voor meer informatie kan je de verdere productomschrijving lezen.

 

43.95

Ik wil het laten uitvoeren door Van Beton

    Gratis advies van professionals!

    Op werkdagen voor 12.00 besteld is de volgende dag in huis!

    Gratis verzending vanaf € 80,00 in NL, BE & DE!

  • Productomschrijving

Onderhoudsset

Onderhoudsset

Een speciale actieve reiniger voor de eind- en onderhoudsreiniging van Betonstuc, Microcement of Gietvloer- en
wandafwerkingen, afgewerkt met een 2K-PU coating.

De onderhoudsset bestaat uit een:

– Reinigingsmiddel

– Onderhoudswas

Gebruik het reinigingsmiddel voor het dagelijkse dweilen of poetsen. Voeg een scheutje reinigingsmiddel toe aan warm/lauw water. Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak schoonmaken. Zorg vooraf dat het oppervlak goed stofvrij is!

Gebruik het onderhoudswas voor wekelijkse bescherming van uw Betonstuc, Microcement of Gietvloer oppervlak. Voeg een scheutje toe aan warm/lauw water. Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak behandelen. Bij voorkeur altijd eerst het reinigingsmiddel eerst gebruiken en daarna het onderhoudswas.