10.95

Kalkstuc kleurstalen set

Stalen & testers

Kalkstuc kleurstalen in 7×10 formaat. Bestel eerst kleurstalen om goed te testen of je de juiste kleur hebt gekozen. Bij VanBeton.nl kan dat. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren. En de verzending is gratis. De  kleurstalen worden in 7×10 formaat geleverd in verschillende kleuren.

10.95

    Gratis advies van professionals!

    Op werkdagen voor 12.00 besteld is de volgende dag in huis!

    Gratis verzending vanaf € 80,00 in NL, BE & DE!

    Stalen en testers worden gratis verzonden

  • Productomschrijving

Kalkstuc kleurstalen set

Laat je de Kalkstuc kleurstalen set toesturen! Zodat jij beter kunt kiezen. Wil je thuis nog even kijken of het materiaal, de structuur en de kleur van het door jou gekozen product past bij je interieur of exterieur? Bij VanBeton.nl kan dat. Want het is altijd lastiger om vanaf beeldscherm de kleur, uitstraling en kwaliteit van producten te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om Kalkstuc kleurstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren.

Voor het aanvragen van de Kalkstuc kleurstalen set vragen we een kleine vergoeding, wel nemen wij de verzending voor onze rekening. Alle kleurstalen zijn identiek en door ons zelf geproduceerd . Hiermee kan je gemakkelijk de gewenste kleur(en) bekijken of deze goed staan op de wanden, vloeren of meubels! Kortom, bestel eenvoudig de kleurstalen om de Kalkstuc in het echt te ervaren! Zo kan je de juiste kleurkeuze maken voor jouw Kalkstuc project! En de verzending is gratis. De Kalkstuc kleurstalen worden in 10×10 formaat geleverd in de kleuren:

SP02 Olio

SP04 Alto

SP09 Sabbina

SP12 Panna

SP19 Vico

SP41 Cabo

SP43 Dolce

SP48 Uovo

SP49 Albero

SP51 Parco

SP53 Burra

SP54 Mandurla