Waarom VanBeton.nl?

Wij onderscheiden ons door het gebruik van 100% ecologische en CO² neutrale producten. Omdat onze verf een natuurvriendelijker product is dan verfsoorten op basis van chemische stoffen kan je met een nog beter gevoel je huis verfraaien!

Daarnaast is onze verf en Beton Stuc van zeer goede kwaliteit en dat zie je. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Instagram pagina om de resultaten te bekijken van vele tevreden klanten die je voorgingen.

Ook gaat onze service net dat stapje verder. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies te geven over zowel de kleuren als de benodigde materialen. Wij zijn bereikbaar via WhatsAppInstagramFacebook en mail. Ook kan je ons op kantoor uren bellen: 0299-679773.

Over ons

Wij zijn een klein nieuw bedrijf dat is opgericht in 2021. Onze showroom is gevestigd in Purmerend, Noord-Holland. Voor nog persoonlijker advies en om onze producten beter te kunnen zien kun je altijd langskomen in onze showroom. Door onze ervaring met verf en Beton Stuc hebben wij de nodige kennis en ervaring en zijn wij zeer tevreden over onze producten.

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Dan kan je ons het beste een mail of WhatsApp bericht sturen!